۱۴۰۱ مرداد ۲۹, شنبه

تداوم بازداشت و بلاتکلیفی علی انساندوست در بازداشتگاه اطلاعات سپاه قم

خبرگزاری هرانا –  علی انساندوست (خردگرا) زندانی سیاسی سابق، علیرغم گذشت ۶ روز از زمان دستگیری، کماکان در یکی از سلول های انفرادی بازداشتگاه اطلاعات سپاه در قم، در بازداشت و بلاتکلیفی بسر می‌برد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، علی انساندوست (خردگرا) زندانی سیاسی سابق، در یکی از بازداشتگاه های امنیتی در قم، در بازداشت و بلاتکلیفی بسر می برد.

یک منبع مطلع نزدیک به خانواده آقای انساندوست به هرانا گفت: “طی چند روز گذشته، علی تماس کوتاهی با خانواده خود برقرار کرد و اعلام داشت که در یکی از سلول های انفرادی بازداشتگاه اطلاعات سپاه در قم نگهداری می شود.”
این منبع ادامه داد: “آقای انساندوست پیشتر تجربه نگهداری در بازداشتگاه اطلاعات سپاه در قم را داشته است. وی در آن زمان از امکان برقراری تماس و ملاقات با خانواده خود محروم بود و از طرفی دیگر برای انجام مصاحبه تلویزیونی تحت فشار ماموران قرار داشت؛ این موضوع به افزایش نگرانی های خانواده وی منجر شده است.”

در تاریخ ۲۵ مردادماه، هرانا طی گزارشی به تداوم بازداشت و بلاتکلیفی علی انساندوست و بی خبری خانواده اش از وضعیت وی، پرداخته بود. یک منبع مطلع به هرانا گفته بود که “خانواده آقای انساندوست به جهت کسب اطلاع از سرنوشت فرزندشان به دادسرای قم مراجعه کردند. مسئولان دادسرا مدعی شدند که اطلاعی از سرنوشت و محل نگهداری آقای انساندوست ندارند.”

روز شنبه ۲۲ مردادماه امسال، علی انساندوست در منزل شخصی اش مادامی که هیچ یک از اعضای خانواده حضور نداشتند، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد. ماموران همچنین اقدام به تفتیش منزل آقای انساندوست کردند.

تا لحظه تنظیم این گزارش، از دلایل بازداشت و اتهامات مطروحه علیه این شهروند اطلاع دقیقی در دست نیست.

علی انساندوست پیش از این نیز از بابت فعالیت های خود سابقه بازداشت و تحمل حبس را داشته است. وی در تاریخ ۹ اردیبهشت ماه سال ۹۹ به دلیل فعالیت در فضای مجازی و مصاحبه با یکی از رسانه‌های خارج از کشور توسط نیروهای امنیتی در رشت بازداشت شد. او در شهریورماه سال ۹۹ با پایان مراحل بازجویی به زندان لنگرود قم منتقل و بدون رعایت اصل تفکیک جرایم در بند عمومی این زندان نگهداری شد.

آقای انساندوست سپس توسط شعبه ۳ دادگاه انقلاب قم از بابت اتهاماتی از جمله همکاری با دول خارجی و متخاصم، توهین به رهبری، توهین به بنیانگذار جمهوری اسلامی و تبلیغ علیه نظام به ۸ سال حبس محکوم شد که با استناد به ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی ۶ سال آن قابل اجرا بود. این حکم در پی تسلیم به رای، به ۴ سال و نیم زندان کاهش پیدا کرد.وی نهایتا در تاریخ ۵ دی‌ماه ۱۴۰۰، به جهت اینکه باقی مانده دوران محکومیت ۴ سال و ۶ ماهه خود را خارج از زندان و با محدودیت تردد سپری کند، تحت نظارت پابند الکترونیکی از زندان لنگرود قم خارج شد.

هرانا ۲۸ مرداد ۱۴۰۱

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

نظرات خود را ارسال کنید