مردی در تهران به اتهام “تجاوز به عنف” توسط شعبه ۱۱ دادگاه کیفری یک این استان به اعدام محکوم شد. همچنین یک متهم در الیگودرز که پیشتر از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بود، با کسب رضایت از اولیای دم از اعدام رهایی یافت.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از رکنا، یک متهم در تهران توسط شعبه ۱۱ دادگاه کیفری یک استان تهران به اعدام محکوم شد.
بر اساس این گزارش، رسیدگی به این پرونده از ۱۹ مهرماه سال ۹۹ به دنبال مرگ زن جوانی به نام ژیلا آغاز شد. وی که به کلینیکی در شمال تهران رفته بود پس از انجام عمل جراحی بینی به کما رفت و ساعتی بعد به خاطر ایست قلبی جان سپرد.
با مرگ مشکوک زن جوان همسر وی از پزشک معالج شکایت کرد، اما در بررسی ها مشخص شد ژیلا به خاطر شکستگی بینی ناشی از ضربه مشت تحت عمل جراحی بینی قرار گرفته و قبل از عمل نیز به شدت دچار ترس و استرس بوده که همین استرس موجب مرگ او شده است.
در حالی که تحقیقات در این باره ادامه داشت همسر این زن و دخترش موضوع دیگری را را مطرح کردند.
همسر ژیلا به ماموران پلیس گفت: “بعد از فوت همسرم با بررسی تلفن همراه او متوجه موضعی شدم. مردی به نام شهرام در مرگ همسرم مقصر است”.
وی در تشریح جزئیات ماجرا گفت: “همسرم صاحب یک مزون لباس در پاساژی در غرب تهران بود. او برای گرفتن مجوز مزون به انجمن طراحی مد و لباس رفت آمد داشت. من با بررسی گوشی همسرم متوجه شدم او در آنجا با مردی با نفوذ به نام شهرام آشنا شده و این مرد همسرم را آزار داده و از او فیلم تهیه کرده است. او بارها همسرم را تهدید کرده بود تا به خواستههایش تن بدهد. آخرین بار نیز در درگیری با همسرم با مشت به بینی او کوبیده بود که همسرم به همین خاطر زیر تیغ جراحی رفت و جان باخت”.
با اظهارات این مرد مأموران به بررسی پیامکهای گوشی موبایل زن جوان پرداختند و صحت این موضوع برای آنها معلوم شد.
دختر نوجوان ژیلا در تحقیقات گفت: “یک روز گوشی موبایل مادرم را برداشتم و متوجه پیامکهای زیادی شدم که از سوی یک مرد ارسال شده بود که مادرم او را به نام دکتر شهرام سیو کرده بود. مادرم بلافاصله گوشی را از من گرفت. او بیشتر اوقات که به انجمن طراحی مد و لباس میرفت با سر و وضع آشفته و صورت گریان و پریشان به خانه برمیگشت”.
او ادامه داد: “حالا که پدرم گوشی مادرم را بررسی کرده فهمیده ام مادرم در تله مرد با نفوذ گرفتار شده و مورد آزار قرار گرفته بود. او حتی بارها وقتی پدرم در سفر بود با پزشک زنان تماس میگرفت و از آنها کمک میخواست. من می دانستم مادرم مشکلی دارد که از آن می ترسد، اما هرگز با او در این باره صحبت نکرده بودم. حالا من و پدرم از شهرام شاکی هستیم و او را در مرگ مادر مقصر میدانیم”.
با این شکایت متهم بازداشت شد اما جرمش را انکار کرد. وی پای میز محاکمه ایستاد و مدعی شد رابطه ای با ژیلا نداشته است.
با توجه به انکارهای شهرام برای وی قرار منع تعقیب صادر شد. اما با اعتراص همسر ژیلا، این حکم در شعبه ششم دیوان عالی کشور تحت رسیدگی قرار گرفته و شکسته شد.
قضات دیوان عالی کشور خواستند تا بار دیگر پیامک های رد و بدل شده میان قربانی و متهم بررسی شود. به همین دلیل پرونده برای رسیدگی دوباره به اتهام “تجاوز به عنف” به شعبه ۱۱ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.
در ابتدای جلسه همسر ژیلا به اتهام “تجاوز به عنف” از شهرام شکایت کرد و برایش اشد مجازات خواست.
وی گفت: “پزشکی که بینی همسرم را عمل کرده گواهی کرده است علت فوت همسرم شکستگی بینی ناشی از ضربه مشت و استرس و نگرانی همسرم قبل از عمل بوده است .گرچه پرونده قتل همسرم همچنان در پلیس اگاهی تحت رسیدگی است اما من حالا به اتهام تجاوز به عنف از شهرام شاکی هستم”.
وکیل متهم در این خصوص گفت: “پیامک های تهدید آمیز و ارسال شده به گوشی قربانی که نشان دهنده تجاوز به ژیلا و تهدید او بوده است، تاریخ و فرستنده و گیرنده مشخص ندارد و به همین خاطر شبهه عدم اصالت آنها وجود دارد”.
وی افزود: “موکل من هرگز به قربانی تجاوز نکرده، فیلمی از او نگرفته و ضربه ای نیز به بینی اون نزده است. پزشکان علت فوت قربانی را استرس قبل از عمل اعلام کردهاند. از این رو تقاضای برائت موکلم را دارم”.
در پایان جلسه قضات دادگاه پس از مشورت با استناد به پیامک های ارسال شده از سوی متهم و اخاذی و تجاوز به زن جوان، او را به اعدام محکوم کردند. پرونده مرگ زن جوان نیز همچنان در پلیس اگاهی در حال تحقیق و بررسی است تا با تکمیل تحقیقات به آن رسیدگی شود.
رهایی یک زندانی از اعدام در الیگودرز
به گزارش رکنا، یک زندانی در الیگودرز که پیشتر از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بود، با کسب رضایت از اولیای دم از اعدام رهایی یافت.
فرمانده انتظامی شهرستان الیگودرز در این رابطه گفت: ۷ سال پیش نزاع بین دو نفر در الیگودرز به علت اختلافات قدیمی، منجر به قتل یک نفر شده بود که این اختلافات، هر ساله باعث درگیری و نزاعهایی در سطح این شهرستان میشد.
نصرت اله گراوند افزود: در جلسهای مشترک با دعوت از بزرگان این طوایف و تلاش پلیس و اعضاء شورای تامین الیگودرز و با وجود اعلام حکم قضایی اعدام برای این زندانی، با رضایت و صلح و سازش طرفین، محکوم به اعدام از چوبه دار نجات پیدا کرد.
طی فروردینماه؛ رهایی ۱۱ زندانی از اعدام در استان خوزستان
به گزارش صدا و سیما، رئیس کل دادگستری استان خوزستان عنوان کرد: ۱۱ زندانی محکوم به اعدام در این استان طی فروردین ماه سال جاری با کسب رضایت از اولیای دم از اعدام رهایی یافتند.
علی دهقانی گفت: این اقدام با کوشش مرکز توسعه شورای حل اختلاف و با استفاده از ظرفیت بزرگان و متنفذین صورت گرفته است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
نظرات خود را ارسال کنید